Om PODEK

PODEK tilbyder en lang række produkter, heriblandt kvalitetsværktøj til forarbejdning af porebeton. Vi er solidt placeret i branchen som en kvalitetsleverandør til byggeindustrien indenfor vores segment.
People working on laptops

Hvem er vi?

Fundamentet for konceptet omkring buede blokke og forarbejdning af porebeton, som PODEK i dag er førende specialister inden for, blev lagt tilbage i 1987 hvor Knud Laudal stiftede virksomheden Ytong Montage. I 2000 dannede Knud Laudal og Ejvind Hasselstrøm Johansen PODEK ApS, hvis hovedområde var produktion af kvalitetsværktøj, som f.eks. save, og specialprodukter i porebeton. Siden 2007 har Ejvind Hasselstrøm Johansen været eneejer af PODEK ApS.

De buede blokke i porebeton fra PODEK giver stor fleksibilitet fra de helt små til de større radiusmål. Dette gør indretningen fuldendt med et unikt og stilfuldt præg. PODEK leverer både buede blokke i standardmål og buede blokke udarbejdet efter specialmål.
PODEK producerer ligeledes værktøj til bearbejdning af porebeton – både til eget brug og til videresalg. Værktøjet er opbygget på baggrund af mere end 20 års erfaring inden for branchen, med deraf følgende høje kvalitet og finesser, som gør det både nemmere og hurtigere at bearbejde porebeton.

Webshop
Ejvind Hasselstrøm
podek betonsav

Producent af specialværktøj

Derudover udvikler og producerer PODEK specialværktøj til både murere og montører af porebeton. Det har været en af vores missioner at lette arbejdet for den enkelte håndværker på dette felt.

Det at være anerkendt leverandør indenfor sit kundesegment og sit arbejdsfelt, kommer ikke af sig selv, og det er ikke noget, man kommer sovende til. Vi har hele vejen igennem sat en dyd i at levere maksimalt på alle parametre. Vi er her fordi vi kan gøre en forskel for vores kunder, og fordi vi brænder for det vi laver. Passionen for produkterne er i højsædet. Vi driver innovation med slutkunden i centrum – altså de mennesker som skal bruge vores værktøj til at gøre det de er allerbedst til.

Med egen udviklingsafdeling, produktion og lager i centrum af Jylland, har vi fået skabt de bedste forudsætninger for at være en tilstedeværende og hurtigt agerende samarbejdspartner og leverandør for vores kunder. Det er præcis det, som er en af vores strategiske styrkepositioner. Vi skal have hele værdikæden tæt på, så vi kan agere og være til stede, når vores kunder har brug for det og ønsker det.

People working on laptops

Kontakt os

Ovre til højre finder du alle relevante kontaktinformationer på PODEKs team.

Direktør

Ejvind Hasselstrøm

Salg

Pernille Hasselstrøm

Industriel designer / CEO

Daniel Hasselstrøm

kontorassistent / CEO

Anne Mette Hasselstrøm

Montør

Jonny Frank Jensen

Montør

Søren Sander Pedersen

Vores mission. Vores vision. Vores mål

Vores mission er at levere kvalitetsværktøj til forarbejdning af porebeton og andre komplementære produkter. Ukompliceret og med fokus på optimal brugeroplevelse for slutkunden.

Vores vision bygger på at vi vil være vores kunders foretrukne leverandør af værktøj til forarbejdning af porebeton. Vi vil være en af de førende leverandører i vores branche i Europa.

People working on laptops

Skal vi hjælpe dig med at finde en løsning?

Unikke løsninger, kvalitetsværktøj og reservedele til byggeindustrien.

Kontakt os

Vores tidslinje

2021

Opførelsen af 1.000 m2 ny produktionsbygning for at imødekomme vækstplaner.

2021

Ny strategi implementeres – fokus er nu på salg af direkte til slutkunden i Danmark og i udlandet.

2007

Knud Laudal sælger sin del af PODEK til Ejvind Hasselstrøm Johansen, der nu står som eneejer af virksomheden.

2005

PODEK udvider med 430 m2 til produktion af krumme blokke.

2000

Ejvind Hasselstrøm Johansen og Knud Laudal danner virksomheden PODEK ApS til fremstilling af værktøj og præfabrikerede elementer.

1992

De første buede blokke til bl.a. brusenicher bliver markedsført.

1988

Knud Laudal fremstiller værktøj og save selv, da de eksisterende er for uhandy til det danske marked.

1987

Knud Laudal starter virksomheden Ytong Montage, der er Danmarks første montør af planblokke.