Koncept

Vi leverer ikke bare specialværktøj til porebeton. Vi leverer et koncept. Vi ønsker at være tilstede i alle faser fra indledende dialog, finansiering og frem til support og service, og sikre brug af vores produkter i mange år frem.

Vores forretning

Hos PODEK køber du ikke ”bare” et færdigt produkt. Vi leverer et nuanceret og fuldtudviklet koncept til gavn for vores kunder. Det er vores ambition at være tilgængelige for vores kunder i det omfang, der er behov for – også efter produktet er leveret. Det er basis for den gode kunderelation, som vi vægter højt.

Nedenfor forsøger vi at belyse nogle af de essentielle faser i en kunderejse hos PODEK.

Indledende dialog

Det gode samarbejde grundlægges igennem god kommunikation. Overvejer du at investere i en af PODEKs løsninger, vil du som udgangspunkt blive tilbudt en indledende dialog med en af vores tekniske rådgivere. Vores primære opgave er at sikre, at du bliver afklaret i forhold til dine behov og dine forventninger.

Projektering & tilbud

Næste skridt er at vi sammen tager den indledende dialog om at få præciseret og projekteret den bedste løsning til opfyldelse af dine behov. Herefter udarbejder vi et tilbud der matcher.

Ordre & finansiering

I samarbejdet mellem dig og vores tekniske rådgiver sikrer vi en smidig, tillidsfuld og transparent bestilling. Vi tilbyder leje på udvalgte produkter og løsninger, så du undgår at belaste driften og likviditeten.

Produktion & Levering

Herefter sendes ordren til produktion og vi sender dig løbende statusmeddelelser i hele produktionsperioden, så du kan forberede dig bedst muligt inden levering. Vi leverer direkte til dig, eller hvis du foretrækker at afhente din ordre direkte på vores fabrik, så har du også mulighed for det.

Kundesupport & service

Vores kundesupport er der for at du kan modtage hjælp og problemløsning hurtigst muligt. Vores serviceafdeling og servicekontrakter sikrer at dine PODEK-løsninger vil fungere og bringe værdi mange år frem. Det er vores topprioritet at være med til at sikre, at PODEKs produkter og løsninger er mest muligt i drift.

Den "tilfredse" kunde

Vi kan kun eksistere i kraft af tilfredse kunder. Det er et faktum. Derfor vil vi naturligvis gøre alt hvad der står i vores magt for at du værdsætter vores samarbejde og dine PODEK-løsninger. Vores mål er, at du får lyst til at fortælle andre om dit samarbejde med PODEK, og måske endda bestille nye PODEK-løsninger når behovet opstår.

Vi er med hele vejen

Vi er med vores kunder hele vejen. Vi er drevet af én ting, og det er den gode kunderelation. Kun derigennem kan vi nå vores målsætning, og sikre en fortsat relevans i branchen. Det er vores kunders sikkerhed for commitment i alt hvad vi gør.

Erfaring

Med over 30 års erfaring i branchen ved vi, hvad det handler om. Vi ønsker at kende vores kunder indgående, så vi kan imødekomme de krav og behov, de måtte have. Det er ud fra denne praksis, at vi kan omsætte vores koncept til innovative og brugervenlige produkter, løsninger og services.

People working on laptops

Skal vi hjælpe dig med at finde en løsning?

Unikke løsninger, kvalitetsværktøj og reservedele til byggeindustrien.

Kontakt os