Service & kundesupport

Service og eftersyn af maskiner, værktøj og materiel, er ikke alene medvirkende til at effektivisere driften og forlænge levetiden på dit materiel, det er også lovpligtigt jf. Arbejdstilsynets krav og regler.

Vi tilbyder service af

PODEK Saven

ANHUGNING

LÆNKEKÆDER & STÅLTOVE

TEKSTIL OG TOVSTROPPER

LØFTEVÆRKTØJ, HÅNDTALJER OG SPIL

SURRINGSGREJ

EL-VÆRKTØJ

STIGER

PORTE & LØFTEBORDE

Lovpligtigt eftersyn

Du kan trygt overlade service og lovpligtige eftersyn af dit materiel og værktøj til PODEK. Med en serviceaftale hos os, kan du være sikker på at de årlige eftersyn bliver overholdt til punkt og prikke. Det sørger vores serviceteknikere for!

Har man som virksomhed værktøj og maskinel, der anvendes af medarbejdere, så skal sikkerheden naturligvis være i orden. Eftersyn og service er nødvendigt og lovpligtigt, og hos PODEK kan du få en fast serviceaftale, så du slipper for at bekymre dig om årlige serviceintervaller og eftersyn. Med en serviceaftale klarer vi det for dig! Din garanti for at dit materiel altid er driftssikkert, i forsvarlig stand og overholder alle lovkrav vedrørende servicering. Har du en serviceaftale på lovpligtigt eftersyn, så kontakter vi dig, når det er ved at være tid til det årlige serviceeftersyn, så vi sammen kan finde en tid til eftersynet, der passer ind i din kalender. En serviceaftale hos PODEK gør at du aldrig behøver at bekymre dig om at misse et serviceeftersyn.

Vi udfører lovpligtigt eftersyn på bl.a. PODEK saven, anhugning, lænkekæder og ståltove, tekstil og tovstropper, løfteværktøj, håndtaljer og spil, surringsgrej, el-værktøj, stiger samt porte og løfteborde.

Kvalificerede serviceteknikere

Hos PODEK har vi to dygtige og kvalificerede serviceteknikere, der er klar til at varetage service og lovpligtigt eftersyn af dit værktøj. Vores serviceteknikere har deltaget i og bestået kursus hos Dantech Akademi i henhold til Arbejdstilsynets regler for servicering. Dermed er du garanteret at dit materiel bliver registreret og mærket, når vores serviceteknikere har været på besøg.

Samtlige servicecertifikater er tilgængelige online. Efter servicebesøg modtager du en kode og et login til dine servicecertifikater. På den måde er du fri for at holde styr på dine certifikater i papirform. Vi tilbyder også eftersyn af indholdet i din firmabil, så du trygt kan køre til byggepladsen.

Her kan du se en liste over typer af materiel og værktøj, hvor Arbejdstilsynet kræver årlige lovpligtige eftersyn.

Kundesupport & service

Vores kundesupport er din livline, når du har behov for akut hjælp og problemløsning. Vores serviceafdeling sikrer at dine PODEK produkter og løsninger fungerer optimalt og bringer værdi for din virksomhed i mange år frem. Det er vores topprioritet at være med til at sikre, at vores løsninger gavner din drift på den bedste og mest effektive vis. Allerede i udviklings- og produktionsfasen af vores produkter og løsningsmodeller har vi driftssikkerhed for øje – produkter, der af den ene eller anden ikke er i drift, er ikke effektive og bringer af samme grund ikke værdi eller omsætning for den pågældende virksomhed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så kontakt os gerne.

People working on laptops
People working on laptops

Kontakt os

Ovre til højre finder du alle relevante kontaktinformationer på PODEKs team.

Direktør

Ejvind Hasselstrøm

Salg

Pernille Hasselstrøm

Industriel designer / CEO

Daniel Hasselstrøm

kontorassistent / CEO

Anne Mette Hasselstrøm

Montør

Jonny Frank Jensen

Montør

Søren Sander Pedersen